Braincompass

Als gecertifieerd BrainCompass Navigator maak ik binnen mijn coachpraktijk gebruik van deze uitgebreide ontwikkel assessment. BrainCompass is een innovatief assessment-platform dat de ontwikkeling van professionals vanuit een biologisch mensbeeld ‘empowered’. BrainCompass stelt het brein en de ontwikkeling hiervan centraal. Een neurowetenschappelijk gevalideerde ontwikkel-assessment (eventueel aangevuld met jouw unieke DNA analyse) vormen de basis van het BrainCompass. Met dit persoonlijke en biologische profiel kun je jouw kennis en inzicht vergroten in hoe jouw natuurlijke talenten verder te ontwikkelen of juist in te zetten. Dit zodat jij doelgericht kunt groeien binnen jouw professionele rol.

Wanneer je gebruik maakt van een BrainCompass ontvang je een uitgebreid ontwikkel assessment rapport met inzichten vanuit verschillende drijfveren:

  • Genetische drijfveren: inzichten in je gedrag obv je DNA (wat je van je vader en moeder hebt meegekregen)
  • Sociale drijfveren: inzichten in je gedrag obv je verbindingsvoorkeuren met anderen en jezelf
  • Persoonlijke drijfveren: inzichten in je gedrag obv je energiegevers en energielekken
  • Professionele drijfveren: inzichten in je gedrag obv je huidige werkomgeving, je rol en je team

Aanvullend op het rapport krijg je minimaal één coachgesprek. Dit gesprek helpt je om de uitkomsten nog beter binnen jouw context te kunnen plaatsen en aanknopingspunten te krijgen voor jouw ontwikkeling. De investering voor een BrainCompass incl Sociale, Persoonlijke en Professionele drijfveren is € 449 excl btw. Eventueel kunnen hier nog aanvullende coachgesprekken

Ben je geïnteresseerd om meer inzichten te krijgen in jouw voorkeursgedrag door middel van een BrainCompass assessment, vul dan hieronder je gegevens is voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.